top of page
f7b782cf-a53e-4885-bae9-cdec9f33970e_thumb840.webp

De Aanschouw, Art Rotterdam

9-12 feb. '23

 

Nog een klein half jaar en dan staat de kleinste en leukste galerie van Rotterdam op straat. Omdat café de Schouw in de Witte de Withstraat gesloopt moet worden, verdwijnt daar ook de galerie in de gevel. Op zoek naar een nieuwe plek wordt de Aanschouw voorlopig omgetoverd tot rijdende bakfietsgalerie. De Aanschouw staat deze week om te beginnen op Art Rotterdam tijdens de Rotterdam Art Week. 

De Aanschouw was meer dan eenentwintig jaar te zien aan de gevel van Café de Schouw, met elke donderdagavond een nieuwe kunstenaar. Die plek gaat dus over een tijdje verdwijnen. Komende maanden blijven de donderdagse onthullingen natuurlijk nog gewoon doorgaan, maar wel wordt er vast begonnen met het bakfiets-experiment.

‘De Aanschouw on Wheels’ staat van donderdag 9 tot zondag 12 februari pal tegenover de entree van de beurs in de Van Nelle Fabriek met een kunstvitrine op een bakfiets. De Aanschouw heeft een open oproep gedaan onder het mom ‘So you think you can Aanschouw’ aan kunstenaars die hun werk in de rijdende galerie willen laten zien. 

bottom of page